Home » Informații » Resurse » The Climate Group atenționează asupra urgenței adoptării iluminatului cu LED

The Climate Group atenționează asupra urgenței adoptării iluminatului cu LED

Protectia mediului

The Climate Group a lansat zilele acestea un apel pentru persoanele de decizie să folosească potențialul semnificativ al  sistemelor de iluminat public cu diode electroluminiscente (LED) pentru economisirea energiei.

Apelul se bazează pe o muncă de șase ani prin care The Climate Group a evidențiat avantajele iluminatului public cu LED, și oferă actualizări pe o serie de subiecte abordate în timpul consultărilor cu părțile interesate din întreaga lume.

Nivelul economiilor demonstrate de până la 50-70% prin utilizarea iluminării cu LED (și până la 80% cu controale inteligente) sunt fără precedent pentru o tehnologie de înlocuire directă, și sunt dificil de ignorat.

Tehnologiile cu LED-uri au oferit soluții testate și verificate pentru iluminatul în orașe permițând reducerea emisiilor de carbon și modernizarea infrastructurii critice îmbătrânite. Ele pot juca, de asemenea, un rol-cheie în conceptele de orașe inteligente și stimularea inițiativelor pentru Internetul Tuturor Lucrurilor și servicii de date.

The Climate Group solicită tuturor orașelor și facilităților din toată lumea să comute la iluminatul stradal cu LED-uri până în 2025 – și politicienilor și factorilor de decizie să definească strategii clare pe termen lung care vor încuraja adoptarea acestei și a altor tehnologii eficiente energetic.

Primele Concluzii ale activității organizației au fost prezentate în rezumatul Big Switch. The Climate Group este o organizație internațională non-profit recunoscută, specializată în inițiative îndrăznețe, catalitice și de mare impact privind clima și energia, prin implicarea firmelor și guvernelor din toată lumea.

Partajează...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *