DSCF1125Bine ati venit pe site-ul ENSOLA!

ENSOLA este o companie specializata in implementarea de sisteme de iluminat LED.

Iluminatul LED este cel mai eficient sistem de iluminat electric, se impune cu pasi repezi la nivel global si ofera avantaje majore utilizatorilor:

 

– Reducerea consumului de energie electrica cu pana la 90%;

– Reducerea  cheltuielilor aferente iluminatului electric cu pana la 80%;

– Obtinerea unei performante vizuale de inalta calitate;

– Reducerea poluarii – cerinta imperativa pentru salvarea Planetei.

 

Infiintata in 2012 de un grup de profesionisti cu o bogata experienta in management, industrie, comert intern si international, ENSOLA s-a facut repede cunoscuta in piata de lighting din Romania.

Iluminatul LED inlocuieste cu succes iluminatul conventional  si vine in intampinarea dezideratului umanitatii de stopare a fenomenului de incalzire globala prin reducere a consumului de energie, conservarea combustibililor fosili si reducerea cantitatii de gaze toxice emisa in atmosfera.

Iluminatul LED ofera o performanta vizuala de inalta calitate, confort, siguranta, economii materiale si posibilitatea utilizarii  fondurilor economisite in alte proiecte investitionale.

Comisia Europeana, prin Directiva «Cartea Verde – Iluminand Viitorul», obiectiv in materie de clima si energie din Programul “Strategia Europa 2020”, a recomandat tarilor membre UE inlocuirea pana in 2020 a tuturor lampilor conventionale de iluminat electric cu  lampi cu diode electroluminiscente (LED),.

Dupa mai mult de 100 de ani de la inventarea becului electric, industria de iluminat din Europa traverseaza o schimbare fara precedent.

Politica Comisiei Europene de eliminare treptata a produselor de iluminat conventionale s-a dovedit a fi una de succes. In 2011, pentru prima data de la lansarea produselor de iluminat LED, in Comunitatea Europeana au fost vandute mai multe lampi LED  decat lampi conventionale.

ENSOLA ofera o gama larga de #LAMPILED destinate iluminatului industrial, stradal, perimetral, arhitectural, comercial, rezidential, sportiv, iluminatului de scene etc.

DSC_iab_01_7Lampile LED ENSOLA, eficiente, fiabile si ecologice, sunt fabricate la standarde de inalta calitate, cu componente premium, sunt certificate CE & RoHS si corespund  Euronormelor in vigoare. Au un design elegant, sunt atent prelucrate si au o inalta eficienta luminoasa, au o lumina mai confortabila. Prin utilizarea unor solutii tehnologice sofisticate lampile LED ENSOLA asigura stabilitate luminii, fiind dotate cu filtre speciale de putere. Sunt construite cu un sistem de protectie la supratensiuni, fapt care le prelungeste viata.

Lampile LED ENSOLA sunt certificate CE si RoHS,

componentele esentiale ale lampilor, cheap & driver,

fiind branduri renumite in domeniu:

Bridgelux, Cree, Epistar, Nichia, Phillips, MeanWell.

 In situatii speciale ENSOLA ofera o gama importanta de lampi cu inductie de cea mai buna calitate.

 

ENSOLA realizeaza proiecte de iluminat LED in domenii diverse:

hale industriale, iluminat public si perimetral, mall-uri, parcari,

birouri, banci, spitale, rezidential, galerii comerciale, sali si terenuri de sport etc.

 

Prin calitate si eleganta ne deosebim de altii.

Produsele noastre ne fac diferiti in piata de iluminat si ne recomanda cu succes.

Save

Save

Partajează...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone