Ensola Pro LogoEnsola Pro SRL, prin personalul său cu expertiză în domeniu și o bogată experiență, oferă soluții eficiente și la prețuri optimizate pentru fiecare client în parte, în funcție de necesitățile sale.

Angajații Ensola Pro SRL formează o echipă unită care pune pe primul plan satisfacția clienților. Managementul cu expertiză în domeniu și serviciile profesionale oferite ne-au permis, de-a lungul timpului, să câștigăm încrederea atât a clienților cât și a furnizorilor, oferind o bază de stabilitate relațiilor noastre, și permițându-ne să ne extindem de la nivel local la nivel național.

Ensola Pro SRL este o companie integrată, care prelucrează și monitorizează fabricația produselor până la faza finală. Suntem preocupați în mod special de testările produselor finale, pentru a asigura o fiabilitate maximă produselor vândute. Ne preocupă de asemenea utilizarea ultimelor tehnologii în domeniu, și apreciem inovarea și creativitatea echipei noastre de tehnicieni.

Ensola Pro SRL nu vinde produse, ci lumină. Soluțiile tehnice și de design pentru iluminatul cu LED oferite de noi sunt fiablie din punct de vedere tehnic, eficiente din punct de vedere energetic, și optimizate din punct de vedere financiar. Oferim lumină tuturor celor care au nevoie de ea.

Înființată în 2012 de un grup de profesioniști cu o bogată experiență în management, industrie, comerț intern și internațional, Ensola Pro SRL s-a facut repede cunoscută în piața de lighting din România.

Chiar din primii ani de activitate, vânzările firmei au crescut datorită calității produselor și angajamentului angajaților Ensola Pro SRL. Diversitatea sistemelor de iluminat cu LED vândute de noi permite adaptarea soluțiilor tehnice la orice cerință a utilizatorilor. Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniu și le implementăm întotdeauna în noi produse pentru a menține stanmdardele înalte de calitate și fiabilitate.

La Ensola Pro SRL ne focalizăm eforturile pentru a munci cu entuziasm, calitate, profesionalism, corectitudine și dăruire, căutând ântotdeauna cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

Ensola Pro SRL oferă o gamă largă de lămpi LED destinate iluminatului industrial, stradal, perimetral, arhitectural, comercial, rezidențial, sportiv, etc.

Produsele Ensola Pro SRL respectă toate normele în domeniu la nivel național și european, accentuând pe conformitatea cu cerințele de mediu și poluare, standardele de asigurarea calității, și adaptarea produselor la cerințele pieței. Lămpile LED ENSOLA, eficiente, fiabile și ecologice, sunt fabricate la standarde de înaltă calitate, cu componente premium, sunt certificate CE & RoHS și corespund euronormelor în vigoare. Au un design elegant, sunt atent prelucrate și au o înaltă eficiență luminoasă, și o lumină mai confortabilă. Prin utilizarea unor solutii tehnologice sofisticate, lămpile LED ENSOLA asigură stabilitate luminii.

Ensola Pro

SALVAND ENERGIA, SALVEZI PLANETA !

Partajează...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone