» » Evoluția în ascensiune a pieței sistemelor de iluminat cu LED până în 2022

Evoluția în ascensiune a pieței sistemelor de iluminat cu LED până în 2022

postat în: Recomandari, Știri | 0

(Hong Kong)

Conform unui nou studiu de piață al lui MarketsandMarkets, piața iluminatului cu LED este evaluată la 92,40 miliarde de dolari până în 2022, în creștere cu o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de 13,66%; în termeni de volum, dimensiunea pieței este de așteptat să ajungă la 14.01 miliarde de unități până în 2022, la un CAGR de 21.23%. Cererea tot mai mare a consumatorilor pentru sistemele de iluminat LED, eficiență energetică va fi principalul factor de piață.

Pentru utilizatorii finali, iluminatul interior este de așteptat să aibă o rată de creștere mai mare decât iluminatul exterior.

Luând drept criteriu tipul de instalare, înlocuirea lămpilor incandescente cu surse de lumină cu LED eficiente din punct de vedere al energiei și cu o durată de viață mult mai mare, este principalul factor care va contribui la creșterea pieței.

În funcție de tipul de produs, segmentul lămpilor cu LED va domina piața LED-urilor în sistemele de iluminat.

Zona Asia-Pacific este și va rămâne principala piață pentru corpurile de iluminat cu LED. Europa va ajunge a doua piață în acest domeniu, datorită standardului relativ ridicat de viață. Creșeterea din zona Asia-Pacific se datorează proiectelor de infrastructură în derulare, în special din China și India, unde guvernele au aprobat finanțartea mai multor orașe inteligente. Se vor fabrica noi sisteme inovative de ilumionat cu LED, pentru casele inteligente.

Principalele probleme în dezvoltarea acestei piețe o constituie necunoașterea avantajelor sistemelor de iluminat cu LED.

Firmele care vor continua și în perioada următoare pe această piață sunt, printre altele, Phillips Lighting Holding B.V. (Olanda), General Electric Company (SUA), OSRAM Licht AG (Germania), Cree, Inc. (SUA), și Cooper Industries, Inc. (Irlanda).

Partajează...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone

Lasă un Răspuns