Home » Media » LED Magazin » Știri » Iluminat LED » Muzeul de Știință din Hong Kong a trecut pe iluminat cu LED

Muzeul de Știință din Hong Kong a trecut pe iluminat cu LED

Muzeul de Știință din Hong Kong

Muzeul de Știință din Hong Kong și-a modernizat sistemul de iluminat înlocuind iluminarea tradițională cu corpuri de iluminat cu LED, oferind muzeului o atmosferă mai teatrală.

Muzeul a dorit să treacă la iluminatul cu LED pentru a economisi costurile de energie, a îmbunătăți eficiența și pentru a reduce costurile de întreținere. Actualele corpuri de iluminat pot varia intensitatea iluminării și au control DMX, obținând astfel o lumină plăcută asemănătoare cu cea de la un teatru sau studio. Sistemul este disponibil în patru temperaturi de culoare diferite.

Iluminatul cu LED a fost personalizat pentru fiecare exponat în parte.

Muzeul a achiziționat și echipament pentru amestecul de culori pentru o lumină cât mai naturală, și proiectoare pentru a proiecții grafice pentru exponate. Unități individuale pot fi conectate împreună pentru o mai mare saturație a luminii.

Muzeul de Știință din Hong Kong este situat în Tsim Sha Tsui Est, Peninsula Kowloon, Hong Kong. Aproximativ 500 de exponate sunt afișate în zona de expoziție permanentă. Un total de 18 galerii acoperă o gamă largă de subiecte științifice și tehnologice, inclusiv lumină, sunet, mișcare, electricitate și magnetism, matematică, științele naturii, geografie, meteorologie, calculator, transport, comunicații, știința alimentară, tehnologie de conservarea energiei și domestice.

Imagine https://zh.wikipedia.org/wiki/File:Jockey_Club_Environmental_Conservation_Gallery_2011.JPG

Partajează...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *