Ensola LED1) TEHNOLOGIA LED

Cele 12 beneficii ale lampilor cu LED comparativ cu produsele clasice de iluminat :

 1. Durata de viata lunga : peste 50000 ore comparativ cu 2000 ore pentru lampile cu lumina incandescenta
 2. Eficienta energetica : consum cu pana la 90 % mai putin decat lampile incandescente
 3. Ecologice : lampile cu LED nu au in componenta elemente chimice si toxice, fiind 100% reciclabile
 4. Calitate durabila : LED-urile sunt extrem de durabile și sunt construite cu componente care sunt extrem de robuste și pot rezista chiar și in cele mai dure condiții.
 5. Siguranta : poate fi considerata una dintre cele mai importante beneficii ale LED-urilor. LED-urile nu genereaza practic nici o căldură. Prin urmare, acestea sunt reci la atingere și pot fi lăsate ore în șir, fără incidente sau consecințe (arsuri sau incendii).
 6. Culoare : LED-urile ofera o gama variata a culorilor de baza cum sunt rosu, portocaliu, verde, albastru in timp ce lampile incandescente folosesc filtre pentru a produce culori, fiind ineficiente
 7. ZERO emisii UV : iluminatul cu LED-uri produce foarte puțină lumină în infraroșu și aproape deloc emisii de UV; au beneficiul de emisii reduse a caldurii radiate.
 8. Design flexibil : LED-urile pot fi combinate in orice forma pentru a produce o iluminare extrem de eficienta.
 9. Conditii extreme de temperatura : Lampile cu LED functioneaza ideal in conditii scazute sau ridicate de temperature
 10. Dispersia luminii : Sistemele de iluminat cu LED sunt capabile sa ofere mai multa lumina si sa focalizeze lumina intr-un mod eficient in locatia dorita
 11. Iluminare instantanee & comutare frecventa : Lampile cu LED lumineaza imediat ce au fost aprinse, aprindere instantanee; pot fi activate on/off fara a afecta durata de viata sau emisia de lumina a LED-urilor.
 12. Alimentare la surse de joasa tensiune : O sursă de alimentare de joasă tensiune este suficientă pentru lampile cu LED. Acest lucru face mai ușoara utilizarea produselor cu LED pentru iluminatul decorurilor în aer liber, prin conectarea unei surse solare de energie externă. Acesta este un mare avantaj atunci când este vorba de utilizarea tehnologiei cu LED-uri în zone izolate sau rurale.

2) DURATA DE VIATA

Majoritatea LED-urilor au garantate peste 50.000 de ore pentru a ajunge la 70 % depreciere, moment în care acestea ar trebui să fie înlocuite. În această perioadă de timp, lampile traditionale ar trebui să fie inlocuite de aproximativ 13 ori pentru 10000 ore.

Un LED atinge luminozitatea maxima in aproximativ 0,01 secunde, de 10 ori mai repede decat un bec cu filament (0,1 secunde) si de multe ori mai repede decat un neon, care reactioneaza dupa 0,5 secunde sau 1 secunda si atinge luminozitatea maxima dupa 30 de secunde sau chiar mai mult.

3) MEDIU

LED-urile nu conțin mercur, spre deosebire de lampile clasice, ale căror resturi cu mercur se pot infiltra în aprovizionarea noastră cu apă, afectand în mod negativ viața.

LED-urile produc in mod semnificativ mai puțină căldură decât sursele de iluminat vechi, ceea ce înseamnă costuri de răcire foarte reduse. Acest fapt conduce la economii considerabile de energie.

LED-urile durează de 20 de ori mai mult decât alte surse de iluminat, și, prin urmare, nu este necesara inlocuirea lor. Acest lucru reduce impactul asupra procesului de fabricație, ambalare și de transport. LED-urile, de asemenea, sunt proiectate asfel incat sa ofere minimum un deceniu fara costuri de întreținere. Mai puțin service reduce impactul asupra mediului înconjurător.

Prin utilizarea iluminatului LED se reduce consumul de energie electrica si implicit se reduce cu cca 30% poluarea mediului prin arderea combustibililor fosili. Pentru a produce 1kwh energie electrica se arde in termocentrale o cantitate de cca 0,37kg de carbune.

Produsele ENSOLA sunt executate la standarde de inalta calitate, sunt certificate CE & RoHS si corespund Euronormelor in vigoare.

work smart, be efficient!

hands-984188-1

Save

Save

Save

Partajează...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone